هتل بزرگ مراغه یا دریا سابق مکانی آرام و دلپذیر با امکانات متنوع برای راحتی و آسایش مسافران شهر تاریخی مراغه است که در فاصله ی کمی از فرودگاه، پایانه مسافربری و راه آهن قرار گرفته است. دسترسی از هتل چهار ستاره بزرگ به جاذبه های گردشگری مراغه مثل برج مدور، معبد مهرورجوی و گنبد کبود راحت و آسان است.
تعداد طبقه
5
تعداد اتاق
64
تحویل اتاق
12:00
تخلیه اتاق
14:00
قوانین هتل
قوانین ورود و خروج
مسافرین گرامی می توانند بعد از ساعت 14:00 اتاق خود را تحویل گیرندو قبل از ساعت 12:00 اقامتگاه خود را تحویل دهند
قوانین خردسال
هزینه اقامت کودکان خردسال تا سن 3 سال رایگان محاسبه خوهدشد. برای کودکان بین 3 تا 7 سال،در صورت عدم استفاده از سرویس اضافه، هزینه اقامت نیمبها محاسبه میگردد. این مبلغ در هتل دریافت خواهدشد.
قوانین کنسل کردن
قوانین کنسلی هتل ها بسته به شرایط و زمان لغو رزرو، متفاوت است. به همین دلیل شرایط و مبلغ جریمه در زمان کنسلی اعلام و از مبلغ واریزی کسر خواهد شد. مابقی مبلغ به حساب مسافر واریز خواهد گشت.