در نزدیکی ساحل زیبای دریای آبی جنوب، هتل جهانگردی دلوارواقع شده است که به بازار و بافت قدیم بوشهرو دیدنی های بوشهر مثل مسجد شیخ سعدون دسترسی خوبی دارد. در طبقه آخر هتل دلوار رستوران قرار گرفته که شما میتوانید با چشم انداز خلیج نیلگون فارس از طعم غذاهای لذیذ جنوبی لذت ببرید.
تعداد طبقه
5
تعداد اتاق
65
تحویل اتاق
14:00
تخلیه اتاق
12:00
امکانات هتل
-
صندوق امانات
-
سالن کنفرانس
-
سونا بخار
-
جکوزی
-
سالن ورزشی
-
زمین تنیس
-
سالن بیلیارد
-
رستوران
-
کافی شاپ
-
آژانس مسافرتی
-
لاندری
-
نماز خانه
-
پارکینگ
-
تاکسی سرویس
-
فروشگاه و غرفه
امکانات اتاق ها
تلفن
مینی بار
تلویزیون
سشوار
مبلمان
اینترنت
یخچال
سرویس بهداشتی فرنگی
سرویس بهداشتی ایرانی
قوانین هتل
قوانین ورود و خروج
مسافرین گرامی می توانند بعد از ساعت 14:00 اتاق خود را تحویل گیرندو قبل از ساعت 12:00 اقامتگاه خود را تحویل دهند
قوانین خردسال
هزینه اقامت کودکان خردسال تا سن 3 سال رایگان محاسبه خوهدشد. برای کودکان بین 3 تا 7 سال،در صورت عدم استفاده از سرویس اضافه، هزینه اقامت نیمبها محاسبه میگردد. این مبلغ در هتل دریافت خواهدشد.
قوانین کنسل کردن
قوانین کنسلی هتل ها بسته به شرایط و زمان لغو رزرو، متفاوت است. به همین دلیل شرایط و مبلغ جریمه در زمان کنسلی اعلام و از مبلغ واریزی کسر خواهد شد. مابقی مبلغ به حساب مسافر واریز خواهد گشت.